Airless spuitmachines

Klik op de afbeelding om naar het product te gaan.
FeramoTools bied u twee soorten van Airless pompen aan, de membraampompen en de plunjerpompen. De membraampompen zijn de eerste generatie Airless pompen waarbij de druk word opgebouwd door middel van een membraam. De pompen zijn sterk, eenvoudig te repareren en schoon te maken.

De plunjerpompen zijn de tweede generatie Airless pompen, die werken met een metalen plunjer (zuiger) die op en neer beweegt die de druk opbouwt. De plunjerpompen zijn elektronisch gestuurd en regelbaar wat een heel groot pluspunt is ten opzichte van de membraampompen. Tevens zijn de plunjerpompen zeer betrouwbaar, hebben een veel langere levensduur en werkt u met een eerste klas stuk techniek.

Let op! om goed te spuiten is het belangrijkste dat een Airless pomp minimaal een capaciteit heeft van 1.5 liter p/ min. De opgegeven maximale Bar druk is niet bepalend of een Airless pomp goed kan spuiten. Wilt u een Airless pomp industriematig en professioneel gebruiken zonder teveel onderhoud, dan heeft uw Airless pomp minimaal een opbrengst nodig van 2,0 l/ min. Hoe meer liters p/ min de pomp verspuit, hoe sterker de pomp is, makkelijker het materiaal verpompt, een langere levensduur deze heeft, en minder onderhoud nodig heeft.

Klik op de volgende link voor een demo video: http://www.youtube.com/watch?v=AVhi28S2M-g