12 Liter GEEL Lekdetect

lekdetect-geel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

12 Liter GELE Lekdetect vloeistof voor het vinden van lekkage in uw leidingwerk, gootsteen, badkamer etc.
De inhoud van de flacon dient vermengt te worden met 10 tot 12 liter water om 10 tot 12 liter lekdetect vloeistof te krijgen.
In de voorgeschreven verdunde toestand is Lekdetect volledig onschadelijk voor mens en dier, aangezien het voedings kleurstoffen betreft.

De lekdetectie kleurstof van Feramotools is geschikt om alle soorten lekkages op te sporen van: Leidingen, koppelingen, daken, goten, afvoeren, badkamers etc..
De kleurstof word in poedervorm toegevoegd aan water in de voorgeschreven hoeveelheid.
Zodra de detectie vloeistof zou lekken bij de lekkage, zal het vocht verdampen en de kleurstof zijn spoor achterlaten.
Zodoende kan men eenvoudig praktisch iedere lekkage terugvinden en onderscheiden als men met meerdere kleuren werkt. De kleurstof is in verdunde vorm onschadelijk voor het milieu en de gezondheid, aangezien het kleurstoffen betreft die tevens in etenswaren gebruikt worden.
Men dient er rekening mee te houden dat de kleurstof moeilijk tot niet te verwijderen is. Er dienen dan ook voorzorgsmaatregelen getroffen te worden tegen eventuele schade aan oppervlakken. De kleurstof is op de meeste vaste oppervlakken te reinigen  met heet water en is tevens overschilderbaar.

De fles is voorzien met de juiste afgemeten hoeveelheid lekdetectie poeder voor 10 tot 12 liter detectievloeistof.
Meng de inhoud van de fles met 10 tot 12 Liter water.
Nu is de lekdetectie vloeistof klaar voor gebruik om een lekkage op te sporen in bijvoorbeeld de badkamer, gootsteen, leidingsysteem, afvoeren, platdak, goten etc.. 
Gebruik ten alle tijde een bril en handschoenen als u met het product werkt.
Zorg ervoor dat u voldoende maatregelen treft om schade aan de ondergrond of omgeving te voorkomen waar de detectie vloeistof word toegepast.
Het detectie poeder is niet geschikt voor andere doeleinden dan voor het detecteren van lekkages. Het poeder is enkel te mengen met water en niet met andere vloeistoffen. Vermijd contact met de huid, ogen en mond. Raadpleeg direct een arts als het poeder in contact is gekomen met de mond of ogen.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: LDTGL100
Kleur: geel
Inhoud: 12 liter
Type Kleurstof:  E102 Eurocert 311840
Hoeveelheid poeder: 100 Gram
LDTGL100
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
!