Beton & Steenschuurmachine

De langehals- saneringsschuurder voor vloer, wand en plafond. Vanuit een normale stand, vloeren, wanden en plafonds effenen. Plafond en wandschuurmachine uitgevoerd met een flexibele kop en stofafzuiging, met daarop gemonteerd een 125mm diamant komschijf of een padhouder waarop u diamant schuurpads kunt monteren. Met deze machine kunt u zeer eenvoudig verf, lijm en betonresten van iedere ondergrond verwijderen. Ook kunt u in combinatie met de koper of electroplated diamantpads roestvlekken, aanslag en andere vervuilingen van beton schuren.

Tevens kunt u met de machine natuursteen, beton, graniet en andere steensoorten opschuren tot aan polijsten. Doordat de motor dicht bij de schuurkop is gemonteerd, geeft hij uit zichzelf al de juiste druk op de komschijf voor een goed resultaat. Oppervlakte cosmetica bij beton en harde vloeren is de sterkte van deze schuur en polijstmachine. Met deze schuurmachine bereikt men moeilijk bereikbare plaatsen zonder ladder of stelling. Zonder te bukken kan vloerbekleding, verf en tegellijm van de vloer verwijderd worden. Tevens zijn ook stootvoegen of betongraten in hoge ruimtes snel en gronding ge√ęgaliseerd. Door middel van de elastische gummi-afzuigring op de beschermkap worden slijpresten volledig in de STARMIX ARD-1425 EW
stofzuiger met automatisch filter reinigings systeem weggezogen. Bij gezondheidsschadende kwartsstoffen dient men de STARMIX ARH-1450 EW met HEPA filters te gebruiken!