Inval handcirkelzaag 1600Watt Max. 85mm diep - Incl. 1400mm liniaal

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


Krachtige invalzaag met een zaagdiepte van 85mm en een vermogen van 1600Watt, voor het zagen van alle soorten plaatmateriaal, het inkorten van deuren en overige werkzaamheden die met een cirkelzaag kunnen worden uitgevoerd. Door het compacte design en het lichte gewicht is hij perfect handelbaar. Uitgerust met softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging.  Het invalsysteem zorgt ervoor dat er midden in het plaatmateriaal kan worden gezaagd. Zo zaagt u in combinatie met de 1400mm liniaal een rechte zaagsnede. De invalzaag is instelbaar tot een hoek van maximaal 45 graden. Te gebruiken in combinatie met stofafzuiging voor het efficiënt afzuigen van stof en materiaal. Te gebruiken door de allround timmerman, aannemer, installateur, hovenier etc.
De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Let op!
Gebruik ten alle tijde kwalitatieve zaagbladen die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit zaagbladen overbelasten de machine.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Gebruik altijd een stofzuiger met een filterklop systeem als u dit product gebruikt.
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: FESP2120
Vermogen: 1600Watt
Voltage: 230Volt
Snelheid onbelast: 5000/ min
Diameter blad: max. 230mm
Asgat zaagblad: 30mm
Max. zaag diepte: 85mm
Graden instelbaar: van 90 tot 45 graden
Gewicht: 7,7kg
Inclusief: 1 x zaagblad HM 24tands 225mm, systainer opbergbox, 1 x 1400mm liniaal
FESP2120
Nu slechts
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten