Muurzaag DIAPRO 350mm PRCD max. 145mm diep + 2 x zaagblad

MZW3011L2019
    Levertijd:Levering eerste week December 2020
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Actie! Muurzaag nu geleverd met 2 x gratis zaagbladen "Beton PRO" t.w.v. € 118,-
350mm diamantzaag waarmee uit de hand in de wand of vloer sparingen mee worden gezaagd watergekoeld of droog met een stofzuiger.
Uitgerust met een sterkte 2100Watt motor en een kunststof zaagkap, waar maximaal een diamantzaag van 350mm in gemonteerd wordt.
De muurzaag wordt uitgerust met een diamant BETON zaagblad van 350mm, zodat tot 145mm diep watergekoeld of droog gezaagd kan worden in steen, beton, kalkzandsteen etc. De machine beschikt over een rolgeleider basisblad wat ervoor zorgt dat de machine eenvoudig over het te zagen materiaal rolt. Te gebruiken zonder een omvormer, door het gebruik van een meegeleverde PRCD aardlekschakelaar in het netsnoer. De muurzaag wordt geleverd met in totaal 2 beton PRO 350mm zaagbladen. Wordt geleverdt zonder koffer.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe diamant zaagbladen (zoals de tegel en beton PRO zaagbladen) die geschikt zijn voor het zagen in het bewuste materiaal. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

Basisregels voor gebruik:
- Zaag enkel rechte lijnen en geen bochten.
- Wilt u de maximale diepte zagen, doe dit in meerdere lagen en nooit in 1 keer.
- Laat de machine altijd draaien op zijn maximale toerental tijdens gebruik.
- Fluctueert het toerental of zingt de machine tijdens het zagen, dan betekent dit dat de machine ondeskundig wordt gebruikt en overbelast. Geef dan minder druk, laat de machine het werk doen of verwissel de zaagbladen.
- Laat de machine altijd minimaal 30 seconden onbelast nakoelen als u klaar bent met zagen.
- Gebruik altijd een geschikte stofzuiger voorzien van een filterklopsysteem en verse filters of zakken.
- Gebruik de machine met zorg en houdt er rekening mee dat iedere machine defect kan raken als deze oververhit raakt of ondeskundig gebruikt wordt.
- Gebruik alleen top kwaliteit zaagbladen die geschikt zijn voor beton.
- Scherp de diamantzaagbladen regelmatig op door middel van een opscherpsteen.
- Steen of universeel zaagbladen zijn kwalitatief onvoldoende.
- Blaas na gebruik de motor schoon met perslucht.

Artikelnummer: MZW3011L2019
Vermogen: 2100Watt
Voltage: 230Volt - 50Hrz
Max. zaagdiepte: 145mm
Diameter zaagblad: 350mm
Asgat: 30mm
Gewicht: 9,5 kg
Leveringsomvang: Muurzaag uitgerust met PRCD aardlekschakelaar, wateraansluiting, 2 Beton PRO zaagbladen.

Exclusief: Koffer
Gerelateerde Producten