• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Complete set voor het nat bewerken tot een gezoet resultaat van beton, hardsteen, terrazzo en granito. Met de geleverde komschijf kunt u licht schuurwerk uitvoeren en het materiaal vorm geven. De polijstpads worden gebruikt met water om het materiaal verder af te bewerken naar de gewenste afwerking. Met de handschuurblokken worden gebruikt met water om in de hoeken en plekken te komen waar de machine niet kan komen.
Moet er intensief en veel geschuurd worden met de komschijf, dan dient men voor deze bewerking een zwaardere machine te gebruiken.


Let op! Deze machine is enkel te gebruiken als de wateraansluiting is aangesloten met watertoevoer. Bij droog gebruik dienen de twee waterkeringen rond de drijfas in de stofkap verwijderd te worden (of monteer een droog gebruik kap) om schade aan de machine te voorkomen die onstaat door wrijving van de keerringen om de drijfas. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!
Niet geschikt voor continue gebruik met een komschijf.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: ST001N
Vermogen: 1200Watt
Toerental: regelbaar
Padhouder diameter 100mm
Turbo komschijf diameter 100mm
Koper polijstpads diameter 100mm
Korrels: 30, 60, 120, 200 & 400
Handschuurblokken: zacht foam
Korrels: 50, 100, 200, 400 & 500
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten