165mm Diep - FECLIP4001 Steen & tegel afkortzaagmachine - Incl. 450mm Kalkzandsteen Diamantzaagblad

FECLIP4001
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

165mm Diep - FECLIP4001 Steen & tegel afkortzaagmachine - Incl. 450mm Kalkzandsteen Diamantzaagblad.
Een grote robuuste extra hoge allround steen- tegelzaagmachine met een 450mm zaagblad met een maximale zaagdiepte van 165mm.
Uitgevoerd met een rolbaar werkblad waarbij u het materiaal naar het zaagblad moet brengen. Deze sterke 3PK - 230Volt lichtnet motor is standaard uitgevoerd met een verstekkop, laser liniaal, inklapbaar onderstel, waterpomp en zaagblad. De zaagtafel wordt standaard geleverd met een inklapbaar onderstel. Let op! Dit model is extra hoog uitgevoerd zodat u bijna met een rechte rug voor de zaag staat. De maximale zaagdiepte is 165mm. Incl. 450mm kalkzandsteen zaagblad.


Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe diamant zaagbladen (zoals de Tegel en Beton PRO zaagbladen) die geschikt zijn voor het zagen in het bewuste materiaal. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: FECLIP4001
Vermogen: 3PK / 2000Watt
Afmetingen tafel: 120 x 68 x 95cm (lxbxh)
Capaciteit zaagblad: 450mm
Max. zaag lengte: 650mm
Max. hoogste werkblad onderkant motor: 185mm
Max. zaag diepte: 165mm
Asgat t.b.v. zaagblad: 25,40mm
Verstelbaar van: 0 tot 45 graden
Capaciteit waterpomp: 900 liter per uur
Detail: Watergekoeld
Inclusief: Abrassief (kalkzandsteen) 450mm diamantzaagblad
Gerelateerde Producten