Reciprozaag 1500Watt met D-handvat met snelwissel zaagblad systeem RZ1002

RZ1002
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


Reciprozaag met D-greep, een variabel toerental, een vermogen van 1500Watt en zaagblad snelwisselsysteem voor installatie-, sanitair-, montage-, demontage- en reparatiewerkzaamheden. Zaagt door materialen waaronder staal, metaal, steen, hout en kunststof. Dit model is inzetbaar bij werken boven het hoofd of werken in kleine ruimten zoals het zagen van schachten. Uitgerust met softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastings-beveiliging. De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens gebruik, voor een langere levensduur van de motor.

 Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.


 

Let op!
Gebruik ten alle tijde kwalitatieve zaagbladen die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit zaagbladen overbelasten de machine.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Gebruik altijd een stofzuiger met een filterklop systeem als u dit product gebruikt.
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: RZ1002
Vermogen: 1600Watt
Toerental regelbaar: 100 tot 2100 t/ min
Zaagblad opname: universeel
Gewicht: 4,3kg
Afmetingen: 491 x 94 x 108mm (lxbxh)
Inclusief: kunststof koffer
Exclusief: zaagbladen
Gerelateerde Producten