1000Watt EPDM hetelucht föhn HLF2001 40-650 graden ``uitverkocht``

HLF2001
    Levertijd:1-3 dagen
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

1000Watt industrie heteluchtföhn van het merk SPERO uitgevoerd met een  instelbare temperatuur regeling van 40-650°C. De HLF2001 hetelucht föhn is toepasbaar op vele gebieden zoals het lassen van EPDM dakbedekking en linoleum, afbranden van verf en andere coatingen, verhitten van materialen etc. Wordt geleverd exclusief mondstukken, roller of koffer. Deze zijn er los bij te bestellen.

LET OP!! Schakel de heteluchtföhn nooit direct uit na gebruik!!. Laat de heteluchtföhn altijd minimaal 30 seconden onbelast nadraaien op de laagste temperatuur om hem te laten afkoelen. Schade aan het product door oververhitting(niet goed nakoelen) valt niet onder de garantie die gegeven wordt op dit product.

Bij hechtlassen worden twee delen kunststof aan elkaar gelast zonder dat daar een kunststoflasdraad voor nodig is. De beide delen kunststof worden verwarmd tot de temperatuur waarop de uiteinden van het kunststof aan elkaar versmolten kunnen worden. Bij deze manier van lassen wordt optimaal gebruik gemaakt van de thermoplastische eigenschappen van kunststof. Vooral bij reparaties van kunststof is deze manier van lassen geschikt. Bij het aanbrengen van een las voor nieuwe stukken kunststof is een draadlas vaak beter omdat deze meer stevigheid biedt.

Draadlassen biedt dus een stevigere las. Bij het lassen met een draad is een geschikt mondstuk nodig. Met dit mondstuk kan het lasdraad de temperatuur bereiken op welke het gaat smelten en de las aan kan brengen. Door de lasdraad te verwarmen op de plek waar het op wordt aangebracht, smelt de toplaag van het kunststof ook waardoor het één geheel zal worden. De hete lucht föhn zal hiermee een zeer sterke las realiseren.

Artikelnummer: HLF2001
Vermogen: 1000Watt
Temperatuur: 40~650°C
Exclusief: Mondstukken of rollers
Gerelateerde Producten