90Gr. 150Bar 230V PRO Inductiemotor Diesel heetwaterreiniger, 570L, 3000Watt - HH2600 instelbare temperatuur + messing pomp

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Krachtige en compacte 90 graden PRO warm & koudwaterreiniger voor de veeleisende gebruiker. Uitgevoerd met een onderhoudsvrije 3000Watt Inductiemotor, een pompvermogen van 570Ltr, 27Kw diesel verwarmingsketel, 8mtr slang, zeep reservoir en PRO spuitpistool met M22 spuitlans . Uitgevoerd met een messing pomp(wat het beste materiaal is voor dit onderdeel)  en een Inductiemotor die onderhoudsvrij is. Geschikt voor continue gebruik bij zware schoonmaak werkzaamheden en grote oppervlakken. Ideaal voor het reinigen van vuile gevels, stoepen, voegen, auto's, bussen, caravans etc. De warmwaterreiniger HH2600 kan worden gebruikt met water tot 90°C en verspuit 570 liter water per uur. Wordt geleverd met een spuitlans en 8 meter hogedrukslang die maximaal te verlengen is tot 24 meter. De heetwaterreiniger is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de grote wielen. De pompmotor werkt op 230Volt wat overal beschikbaar is. De dieselmotor verwarmt eventueel het water als deze functie word ingeschakeld,  wat verspoten word tot een maximale temperatuur van 90 graden, die tevens instelbaar is. Door gebruik te maken van een Inductiemotor en een Messing pomp, voldoet deze heetwaterreiniger aan alle criteria voor topkwaliteit. De aansluiting voor een borstel of spuitlans aan het pistool is M22. Optioneel is een roterende spuitlans of een borstel verkrijgbaar.
De druk wordt eenvoudig ingesteld, door de afstand van de spuitlans dichterbij of verderweg van het oppervlak te bewegen.

Let op!!

Zorg er ten alle tijde voor dat de brandstofpomp niet droogloopt doordat er geen of teweinig diesel in de tank zit.
Wanneer u stopt met verwarmt spuiten, zorg ervoor dat er minimaal 30 seconden met koud water het systeem wordt doorgespoten om kans op legionella besmetting te voorkomen.
Houd lichaamsdelen uit de buurt van de spuitstraal om letsel te voorkomen.Plaats geen afdekmateriaal over de hogedrukreiniger, dit kan brand veroorzaken of een oververhitte motor. Sla het product vorstvrij op om schade door bevriezing te voorkomen.

Onderhoudsadvies:
Iedere 40 uur dient de boilerketel gereinigt te worden van de roetaanslag. Tevens dient dan het brandstoffilter vervangen te worden. Controleer bij ieder gebruik de slang op vouwen en beschadigingen, vervang deze indien nodig.

Artikelnummer: HH2600
Vermogen: 3000Watt
Max. werkdruk: 150Bar
Waterverbruik: 9,5 liter per minuut - 570 liter per uur
Brandstof: diesel
Materiaal kap: kunststof
Maximale slanglengte: 24 meter
Toerental: 2800 p/m
Water temperatuur: max. 40 in - max. 90 uit
Brander capaciteit: 27Kw
Type motor: inductie onderhoudsvrij
Type pomp: messing (beste kwaliteit materiaal)
Brandstofverbruik: 2,3 liter per uur
Inhoud brandstoftank: 14 liter
Gewicht: 69kg
Afmeting: 85 x 65 x 100cm
Inclusief: total stop en spuitlans
HH2600
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel