• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


Aluminium boorstatief PRO met een vacuüm voetplaat. Geschikt voor alle diamant boormachines met een hals aansluiting van 60mm. Eventuele verloop ringen voor een kleinere aansluiting vind u onderaan de pagina.
Met dit vacuüm statief kunt u in combinatie met een vacuüm pomp het statief vacuüm zuigen aan de ondergrond waarop het statief staat, op deze manier hoeft u niet het statief met een anker vast te boren in de vloer. Tevens ook te gebruiken in combinatie met snelspanankers. 


Let op! Gebruik ten alle tijde een slagankerset om het statief stevig te verankeren aan de vloer of betonnen wand, om zodoende het statief stevig en stabiel af te stellen met de vier hoekbouten. Door het statief te verankeren voorkomt u lichaamlijk letsel en schade aan de lagers, keerringen, motor, tandwielen, diamantboren, het statief etc.

Gebruik kwalitatieve diamantboren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te boren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine.
Lees voor gebruik goed de handleiding door. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: AS7001
Max. kantelbaar: 45°C
Max. boor diameter: bij 90°C - 160mm
Max. boor diameter: bij 45°C - 120mm
Max. boor lengte: 650mm
Hals aansluiting: 60mm
Totale hoogte: 100 cm
Materiaal: Aluminium
afmetingen voetplaat: 37cm x 27cm
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten