Single speed kernboormachine KB3001 - 1100Watt max. diameter 35mm

KB3001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Zeer compacte haakse kernboormachine met een hoogte van slechts 21cm voor boorwerkzaamheden met geringe werkhoogte in staalconstructies, plaatmateriaal, profielen etc. De machine is uitgevoerd met LED-verlichting, 1 versnelling, snelkoppeling, een sterke magneetvoet en overbelastings-beveiliging. Uitstekend geschikt voor gebruik in werkplaatsen en voor werkzaamheden in lage ruimtes. Weegt slechts 10 Kg en heeft een magnetische kleefkracht van 17.000 N. Heeft een sleutelvrij draai-mechanisme, welke zowel rechts als links monteerbaar is, waardoor de machine eenvoudig in hoogte verstelbaar is. Met de 19mm Weldon snelspanner is het zeer eenvoudig om boren te verwisselen.

De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.


LET OP! De machine wordt geleverdt in de kleur BLAUW
Klik op de volgende link voor een demo video:
http://www.youtube.com/watch?v=FFM7aK8tFrk

Let op!
Gebruik ten alle tijde kwalitatieve boren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren en NOOIT langer dan 35mm.
Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine. Gebruik de machine enkel in combinatie met de magneetvoet en gebruik geen langere of grotere diameters boren dan is opgegeven als maximum voor de machine. Pas altijd boorolie, vet of snijpasta toe bij het boren.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: KB3001
Capaciteit kernboor: 35 x 30mm
Vermogen: 1100Watt
Vermogen: 230Volt
Toerental onbelast: 650 t/ min
Toerental belast: 390 t/ min
Weldon: 19mm
Magnetische kleefkracht: 15.000 N
Afmetingen: 285 x 101 x 210mm
Gewicht: 10 kg
Inclusief: veiligheids band, kunststof systainer, steeksleutel M8 en 2 inbussleutels M1,5 en M4
Exclusief: boor en pilot pin
Gerelateerde Producten