Semi automatische kernboormachine KB4001 1100Watt max. diameter 50mm

KB4001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Semi automatische kernboormachine met 1 versnelling en overbelasting beveiliging. Deze boormachine is voorzien van een 3 traps voedings schakelaar, wat inhoud dat de machine automatisch zelf het gat kan boren of dat de machine handmatig gebruikt word. Moeten er seriematig  veel gaten geboord worden, dan is het enkel alleen noodzaak de machine goed op te stellen en de machine geheel zelf te laten boren terwijl de gebruiker andere werkzaamheden uitvoert.

De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Let op!
Gebruik ten alle tijde kwalitatieve boren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine. Gebruik de machine enkel in combinatie met de magneetvoet en gebruik geen langere of grotere diameters boren dan is opgegeven als maximum voor de machine. Pas altijd boorolie, vet of snijpasta toe bij het boren.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: KB4001
Vermogen: 1100Watt
Voltage: 230Volt
Capaciteit kernboor: handbediend - 35 x 50mm
Capaciteit kernboor: automatisch - 30 x 45mm
Capaciteit spiraalboor: handbediend - 13 x 1100mm
Toerental onbelast: 620 t/ min
Toerental belast: 350 t/ min
Magnestische kleefkracht: 17.000 N
Gewicht: 16,5 kg
Inclusief: koeltank kit, veiligheidsketting, kunststof systainer, steeksleutel M8 en 2 inbussleutels M2,5 en M4
Exclusief: boor en pilot pin
Gerelateerde Producten