4 speed tap & kernboormachine 1800Watt max. diameter 100mm KB5001

KB5001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Sterke tap & kernboormachine met magneetvoet, 4 versnelling en overbelasting beveiliging. Deze metaal kernboormachine is voorzien van olietoevoer, Mk3 conus aansluiting, een voor en achteruit schakelaar zodat u met de kernboormachine ook kan tappen. Tevens zorgt de Weldone snelkoppeling adapter ervoor dat u in een handomdraai een kernboor kan verwisselen. De magnetische kleefkracht is met zijn 32.000 de sterkste in zijn soort. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Wordt geleverd in een robuuste kunststof koffer.

Let op!
Gebruik ten alle tijde kwalitatieve boren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine. Gebruik de machine enkel in combinatie met de magneetvoet en gebruik geen langere of grotere diameters boren dan is opgegeven als maximum voor de machine. Pas altijd boorolie, vet of snijpasta toe bij het boren.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: KB5001
Vermogen: 1800Watt
Voltage: 230Volt
Capaciteit kernboor: 100 x 100mm
Capaciteit tappen: 25,40 x 40mm
Capaciteit spiraalboor: 32 x 150mm
Capaciteit spiraalboor: met MK3 adapter - 16 x 100mm
Toerental onbelast: 115, 210, 240 - 410 t/min
Toerental belast: 70, 120, 140 - 240 t/ min
Magnetische kleefkracht: 32.000 N
Gewicht: 27 kg
Inclusief: koeltank kit, MK3 conus weldon 19mm snelkoppeling boorhouder, veiligheidsketting, kunststof systainer, steeksleutel M8 en 2 inbussleutels M2,5 en M4
Exclusief: boor en pilot pin
Gerelateerde Producten