230mm Steenzaag 2000Watt + stofkap & Zaagblad Max: 50mm

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

230mm Professionele zware  DROOG gebruik betonslijper met een vermogen van 2000Watt, max. zaagdiepte 50mm en een 230mm stofafzuigkap. Voor het stofvrij zagen met een daarvoor geschikte M-klasse stofzuiger die voorzien is van een filterklopsysteem en polyester filters. Te gebruiken met 230mm diamant slijpschijven voor het zagen van Beton, dakpannen, klinkers, steen, natuursteen, graniet, terrazzo etc... De luxe stofkap van de 230mm betonslijper is voorzien van geleidewielen en diepteinstelling.. Het handvat van deze machine is linksom en rechtsom een kwartslag draaibaar voor een optimale grip in alle soorten situaties. De motor is uitgerust met een softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastings beveiliging. De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het schuren, dit zorgt voor een langere levensduur van de motor. Te gebruiken door de tegelzetter, terrazzo-, beton en natuursteenbewerker.
Inclusief 230mm STEEN diamantzaagblad
Voor hetzagen in BETON, dient er een extra BETON PRO zaagblad bij besteld te worden.

Let op!

Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.
Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!  Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk! 

Deze machine is enkel te gebruiken met een geschikte M-klasse stofzuiger die beschikt over een filterklopsysteem en polyester filters. Als de stofzuiger niet goed genoeg afzuigt, dan zal er veel stofontwikkeling zijn. De mate van stofvrij werken wordt dus bepaald door de kwaliteit van de stofzuiger.

Basisregels voor gebruik:

- Zaag enkel rechte lijnen en geen bochten.

- Wilt u de maximale diepte zagen, doe dit in meerdere lagen van 2 a 3cm per laag. Zaag nooit in 1 keer de volle diepte. Vooral in Beton dient men voorzichtig in lagen te zagen.

- Laat de machine altijd draaien op zijn maximale toerental tijdens gebruik.

- Fluctueert het toerental of zingt de machine tijdens het zagen, dan betekent dit dat de machine ondeskundig wordt gebruikt en overbelast. Geef dan minder druk, laat de machine het werk doen, scherp het zaagblad op met een opscherpsteen of vervang het zaagblad.

- Laat de machine altijd minimaal 30 seconden onbelast nakoelen als u klaar bent met zagen.

- Gebruik altijd een geschikte stofzuiger voorzien van een filterklopsysteem en verse filters of zakken als er droog gezaagd wordt.

- Gebruik de machine met zorg en houdt er rekening mee dat iedere machine defect kan raken als deze oververhit raakt of ondeskundig gebruikt wordt.

- Gebruik alleen top kwaliteit zaagbladen die geschikt zijn voor beton.

- Scherp de diamantzaagbladen regelmatig op door middel van een opscherpsteen.

- Steen of universeel zaagbladen zijn kwalitatief onvoldoende.

- Blaas na gebruik de motor schoon met perslucht.

- Een doorgebrande motor of beschadigde lagers, is altijd veroorzaakt door overbelasting en is geen garantie.

Merk:

SPERO

Artikelnummer:

SPHS2001BZ

Vermogen: 2000Watt
Vast toerental: 8500 t/ min
Aansluiting: M14 & Flensen 22.23mm
Opname:

230mm - Asgat 22.23mm

Max. Diepte: 50mm
Gewicht: 4,8 kg
Geschikt voor: Droog gebruik
Inclusief: Koffer voor de machine, stofkap, sleutel, 230mm Beton zaagblad, voorsteun, draaibaar handvat
Snoerlengte: 4 Meter - 2 x 1mm2
Afmetingen: 460mm x 200mm x 150mm hoog
SPERO
SPHS2001BZ
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!