3000Watt - 60 liter Kunststof Vloeistofzuiger met wisser 80cm - 3 motoren VZ3002K

VZ3002K
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Robuuste 3000Watt waterzuiger, met een zuur bestendige kunststof tank en drie 1000watt  krachtige motoren. De waterzuiger is voorzien met een wissersysteem zodat er zeer effectief snel vloeistoffen opgezogen kan worden. Het frame is zeer kwalitatief uitgevoerd van zwaar uitgevoerde materialen. Geschikt voor het zuigen van normaal stof, water en licht zuurhoudende vloeistoffen. Tevens is er ook een stangenset en een 2,8 meter slang met 38mm inwendige diameter meegeleverd, zodat u de zuiger ook als een normale stof of waterzuiger kan gebruiken. De container is van zwaar uitgevoerd kunststof en is makkelijk te legen door hem om te kiepen. Standaard uitgebreid accessoires pakket aanwezig. Voorzien van zéér degelijk metalen frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen. 
Klik op de volgende link voor een demo video:
https://youtu.be/Z0euRDccPFQ


 Let op! Gebruik enkel de ketel kantelfunctie, wanneer de tank niet voller is dan 30%. Reinig dagelijks de vlotter. De vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.
Wees voorzichtig met het rijden bij een volle tank vloeistof. Stuitert de tank tijdens het rijden met een volle tank, dan kan door de 60kg gewicht de kunststof tank beschadigen. Schade aan de tank valt niet onder garantie en kan gerepareerd worden.
Merk:

SPERO

Artikelnummer: VZ3002K
Vermogen: 3000Watt
Aantal motoren: 3 motoren
Tank capaciteit: 60 liter
Wisserbreedte: 80cm
Onderdruk: 250 Mbar
Luchtsnelheid: 106 liter p/ sec
Hoogte: 1000mm
Lengte electrasnoer: 7 meter
Tank diameter: 440mm
Geluidsniveau: 77 dB (a)
Gewicht: 29 kg
Slang diameter inwendig: 38mm
Inclusief: stangenset, vloeistofwisser, stofwisser, smalle tuit zuigmondstuk, borstelmondstuk kort, 2.8 meter slang (38mm)LET OP!! word geleverd zonder een tankaftappunt