Pur-schuim Pistool medium 30cm

F01080
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Hoogwaardig purschuim pistool geheel vervaardigt uit kwalitatief metaal met kunststof handvat. Dit pistool is te gebruiken met ieder merk pistool purschuim. De lengte van het pistool is 30cm.
 
Let op!
Reinig het pistool na gebruik direct met speciale PUR reiniger en laat de pur reiniger op het spuitpistool gemonteerd. Probeer het pur pistool niet te demonteren aangezien alle schroefdraden gelijmd zijn. Aangezien PUR een agressief middel is en uithardt waardoor storingen ontstaan, word er geen garantie gegeven op pur-spuiten. Een pur-spuit is een slijtbaar vervanging product.

Handleiding: http://www.feramotools.nl/pdf/pur.pdf

HANDLEIDING PUR PISTOOL

Dit pistool is enkel geschikt voor het gebruik in combinatie met daarvoor geschikte PUR bussen die beschikken over de pistoolschuim snelsluiting. Dit pistool is niet te gebruiken met PUR schuim wat gebruikt word met een rietje. Draag tijdens het gebruik van het pistoolschuim en bij het wisselen van de PUR bus plastic handschoenen en een veiligheidsbril.
PUR bussen die op  PUR pistolen gemonteerd zijn, dienen niet van het pistool verwijderen te worden enkel wanneer deze leeg zijn.
Zodra de bus pistoolschuim leeg is, dient deze door een nieuwe bus vervangen te worden. De bus dient verwijdert te worden door tijdens het losdraaien de trekker van het pistool ingedrukt te houden om eventueel overgebleven gas te laten ontsnappen. Gebruik  tijdens het verwisselen indien gewenst PUR cleaner om overtollig vers schuim te verwijderen. Monteer daarna direct een nieuwe bus met pistoolschuim.
Spuit daarna direct met het nieuw gemonteerde pistoolschuim het pistool door om luchtinsluiting te voorkomen.

Verwissel de bussen altijd op een plaats waar eventueel ontsnappende schuimresten geen schade aan kunnen richten. Na gebruik de beveiliging aan de achterzijde van het pistool dichtdraaien, en in gesloten toestand opbergen.
Indien u storingen ervaart met het pistool, is er de mogelijkheid om deze met PUR cleaner door te spuiten. PUR cleaner is enkel te gebruiken met schuim wat vers is. Hard schuim is enkel mechanisch te verwijderen.
Houd het pistool en het pistoolschuim uit de buurt van warmte en vuur, en bewaar deze op een koele plek uit de zon.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: F01080
Materiaal: metaal
Lengte pistool: 30cm