Handmixer 2200Watt D-greep - Sterkte Max: 80kg

FESP160DGR
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


Krachtige mixer tot 80Kg met een vermogen van 2200Watt voor het mengen van dikkere materialen waaronder verf, kuipengips, goudband, roodband, tegellijm, cement, beton etc. Mixen met een rechte houding is mogelijk door het extra verlengstuk van 200mm, waardoor de garde een totale lengte van 800mm heeft. Voor een stevige grip tijdens het mixen van zwaardere materialen is dit model voorzien van een grote D-greep met softgrip. Uitgerust met 2 versnellingen, 32 Nm en een regelbaar toerental van 182 - 350 & 280 - 550 t/min. Te gebruiken door de schilder, stucadoor, tegelzetter, metselaar, betonbewerker etc.

De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.


Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Sla nooit met een hamer op de garde zolang deze bevestigt is aan de motor om hem schoon te maken. Ontkoppel de garde altijd van de motor als u op deze manier de garde wilt schoonmaken. De trillingen van het slaan op de garde beschadigen de lagers, elektronica en de tandwielen in de motor. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: FESP160DGR
Vermogen: 2200Watt
Versnellingen: 2
Toerental: 182-350 / 280-550 t/ min
Aansluiting: M14 x 2
Diameter mixgarde: 160mm
Uitvoering: variabele snelheid
Kracht: 32Nm
Inclusief: 20cm garde verlengstuk, 160 x 600mm lange gips, lijm en cement menggarde