Gips & mortelfrees met stofafzuiging SM125S

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De gips & mortelfrees is ideaal voor het stofvrij verwijderen van oude stuclagen, coating & harsafwerkingen, spachtelpoetz, cementlagen, betonresten etc. Tevens is dit de ideale machine voor het verkrijgen van een grove ondergrond voor de hechting van een nieuwe afwerklaag van cement of stucwerk. Door gebruik te maken van hardmetalen sterwielen ontstaat er een goed afgewerkt oppervlak dat gereed is voor verdere afwerking. De FESP 125 is voorzien van een spindelblokkering en stofafzuiging. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.

Let op! Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!

Merk: FeramoTools
Artikelnummer:

SM125S

Vermogen: 1200Watt
Toerental: 2800 t/ min
Freeskop diameter: 125mm
Frees diepte: 1-6mm
Inclusief: set frees sterwielen, reeds gemonteerd
Gewicht: 4.9 Kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten