11kg Breekhamer SDS-MAX BH1001, sterkte 25 Joule

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

11kg breekslaghamer met SDS-max opname van het merk FeramoTools. Bereikt met 25 Joule een breekcapaciteit van 490 kg beton in 60 minuten. De machine heeft een geringe aandrukkracht nodig, en geeft weinig trilling in bedrijf en bij onbelast draaien.Tevens is de machine uitermate geschikt voor zowel links als rechtshandigen en uitgerust met een softgrip. De SDS-max-gereedschapopname beschikt over een geïntegreerde stofbescherming, en een variabele hakfixering in 12 hoekstanden. De rondom instelbare en draaibare extra handgreep, heeft een omschuimde greep. De breekhamer beschikt over een brede schuifschakelaar die altijd op zijn plek blijft zitten, en een service aanduiding led lampje voor een tijdige service waarschuwing en een koolborstel uitschakelelement. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een expoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.


Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde scherpe beitels en vet deze ook dagelijks in voor een optimale slagkracht. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 30 seconden direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: BH1001
Vermogen: 1500Watt
Voltage: 230V
Slagenergie: 6 ~ 25 Joule
Toerental: regelbaar
900 - 1800 /min
Lengte: 620mm
Hoogte: 330mm
Gewicht: 10,7 kg
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel