11kg Boor & breekhamer SDS-MAX BH2001, sterkte 18 Joule

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De FeramoTools BH2001 heeft een dubbele functie, zowel een hakstand in combinatie met SDS-MAX beitels en een boorstand in combinatie met SDS-MAX boren. Deze 11 kg breek & boorhamer met SDS-MAX opname van het merk FeramoTools is van superieure kwaliteit en zeer krachtig. De machine heeft een geringe aandrukkracht nodig, en geeft weinig trilling in bedrijf en bij onbelast draaien.Tevens is de machine uitermate geschikt voor zowel links als rechtshandigen en uitgerust met een softgrip. De SDS-MAX gereedschap opname beschikt over een geïntegreerde stofbescherming, en een extra grote handgreep voor een optimale grip. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.


Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Dit is een combi boor & hakhamer, wat inhoud dat de machine in basis hoofdzakkelijk gebruikt dient te worden voor boorwerk en af en toe voor licht hakwerk. Wordt een combihamer (maakt niet uit welk merk) hoofdzakkelijk gebruikt voor hakwerk, dan slijten onderdelen zoals de packingen en asblokkering sneller. Dergelijke slijtage zijn onderhoudskosten en valt niet onder de 1 jaar garantie op fabrieksfouten. Heeft u een machine hoofdzakkelijk nodig voor hakwerk, koop dan ook een machine met enkel de hakfunctie zoals de Feramotools BH1001. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe beitels en boren. Vet deze ook dagelijks in bij de opname schagt voor een optimale slagkracht. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 30 seconden direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: BH2001
Vermogen: 1500Watt
Voltage: 230Volt
Regelbaar toerental: 120 - 240 t/ min
Max. boordiameter beton: 50mm
Slagkracht: 3 ~ 18 Joule
Slagen p/ min: 1150 - 2300 spm
Lengte: 710mm
Hoogte: 490mm
Gewicht: 10,1 kg
Exclusief: de afgebeelde boor, beitel etc..
BH2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten