Schuur & Polijstmachine 2500Watt - DROOG gebruik met verende stofkap & afneembare neus

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


Droog gebruik professionele schuur & polijstmachine met een variabel toerental. de machine heeft een vermogen van 2500Watt en een maximale opname van 180mm voor Diamant schuur en polijstschijven. Voor het Droog polijsten en schuren van terrazzo, beton, graniet, natuursteen etc. in combinatie met diamant schuur en polijstpads. De machine is voorzien van een luxe verende stofkap met borstelrand, waar eenvoudig een stofzuiger op kan worden aangesloten. Tevens beschikt de kap over een afneembare neus om zo dicht mogelijk tegen de kant te werken. De motor is voorzien van een softstart, elektronische snelheid stabilisator en een regelbaar toerental. De elektronische snelheid stabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens gebruik. De luxe steun die gemonteerd zit aan de voorzijde van de machine garandeert een optimale stabiliteit tijdens het polijsten.

De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een expoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Klik op de volgende link voor een demo video
http://www.youtube.com/watch?v=nQnL_gAXzGQ


Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!  Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word.  Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk! Niet geschikt voor continue gebruik met een komschijf.

Basisregels voor gebruik:

- Laat de machine altijd draaien op zijn maximale toerental tijdens gebruik.
- Fluctueert het toerental of zingt de machine tijdens gebruik, dan betekent dit dat de machine ondeskundig wordt gebruikt en overbelast. Geef dan minder druk, laat de machine het werk doen of verwissel de polijst of schuurschijf.
- Laat de machine altijd minimaal 30 seconden onbelast nakoelen als u stopt met gebruik van de machine.
- Gebruik altijd een geschikte stofzuiger voorzien van een filterklopsysteem en verse filters of zakken.
- Gebruik de machine met zorg en houdt er rekening mee dat iedere machine defect kan raken als deze oververhit raakt of ondeskundig gebruikt wordt.
- Gebruik alleen top kwaliteit polijst & schuurschijven.
- Blaas regelmatig de motor schoon met perslucht.
- Controleer de koolborstels iedere 40 werkuren of deze nog minimaal 5mm lang zijn, vervang ze indien nodig.
- Vervang het vet in het tandwielhuis iedere 60 werkuren.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: FE2500DR
Vermogen: 2500Watt
Variabele toerental: 1000-2500 t/ min
Aansluiting: M14
Max. opname: 180mm
Geschikt voor: nat en droog gebruik
Inclusief: voorsteun en stofkap
Exclusief:

Accessoires zoals padhouder/opnamebord, komschijf, polijst en schuurpads etc.. Deze dienen apart besteld te worden.

excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten