• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 1800Watt SPERO SP8001DS dual speed is een profesionele machine die geschikt is voor alle soorten schrob en boenwerkzaamhden. De schrobmachine beschikt over twee toeren standen, 175  & 350 T/min die eenvoudig in te schakelen zijn dmv de schakelaar op de motor. De hendel is in graden te verstellen, waardoor de boenmachine zeer eenvoudig in gebruik is. Op deze dual speed boenmachine zijn meerdere soorten houders en schijven op te monteren, zoals een noppenhouder, harde boenborstel, zachte tapijtborstel etc. Met deze multifunctionele schrobmachine kan u met de juiste houder, borstel of pads: boenen, schrobben, polijsten, schuren, reinigen etc..
Compleet geleverd met: Watertank, harde borstel, noppenpadhouder 3 reinigingspads 16inch 1 x rood, zwart & wit

Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen

 


De machine word geleverd met een extra gewicht van 19 kg wat bovenop het schijfhuis te leggen is, zodat u meer druk op het oppervlak kan uitoefenen tijdens het schuren en slijpen. De machine is uitgerust met een onderhoudsvrije inductiemotor met directe overbrenging wat garant staat voor een lange levensduur.

Standaard is de machine voorzien van een watertank, harde boenborstel en een noppen padhouder voor 16,17 & 18 inch boen en polijstschijven.  Tevens is de machine uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis. Te gebruiken met 16,17 & 18 inch houders en pads.
Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.
Merk:

SPERO

Artikelnummer: SP8001DS
Vermogen: 1800Watt - 230Volt
Geluidsniveau: 62 dB
Rotatiesnelheid: 175 & 350 T/min
Kabellengte: 8 meter
Gewicht: 39 kg
Extra gewicht: 1 x 19 kg
Schijfdiameter: 18 inch (45.5cm)
Opbouw: aluminium cq kunststof basis
Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig