• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Complete set 125mm voor het nat bewerken van beton, granito, terrazzo hardsteen etc. Met de diameter 125mm geleverde komschijf kunt u licht schuurwerk uitvoeren en het materiaal vorm geven. De 125mm beton polijstpads worden gebruikt met water om het materiaal verder af te bewerken naar de gewenste afwerking. De handschuurblokken worden gebruikt met water om in de hoeken en plekken te komen waar de machine lastig kan komen.

Moet er intensief en veel geschuurd worden met de komschijf, dan dient men voor deze bewerking een zwaardere machine te gebruiken. Let op! Het beton dient voldoende uitgehard te zijn om het goed te kunnen bewerken. Is het niet voldoende uitgehard, de samenstelling is niet juist, of er is geen verharder gebruikt, dan wordt het resultaat niet zoals gewenst.

 


Let op! Deze machine is enkel te gebruiken als de wateraansluiting is aangesloten met watertoevoer. Bij droog gebruik dienen de twee waterkeringen rond de drijfas in de stofkap verwijderd te worden (of monteer een droog gebruik kap) om schade aan de machine te voorkomen die onstaat door wrijving van de keerringen om de drijfas. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!
Niet geschikt voor continue gebruik met een komschijf.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: ST004N5
Vermogen: 1200Watt
Geschikt voor: enkel nat gebruik, droog gebruik kan als u een extra droog gebruik kap er los bij koopt.
Extra detail: regelbaar toerental & wateraansluiting
Padhouder: Diameter 125mm
Turbo komschijf: Diameter 125mm
Koper polijstpads: Diameter 125mm
Koper polijstpads korrel: 30, 50, 100, 200, 400
Handschuurblokken: zacht foam
Handschuurblokken korrel:

50, 100, 200, 400, 500

    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten