• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Krachtige en compacte 90 graden PRO warm & koudwaterreiniger voor de veeleisende gebruiker. Uitgevoerd met een onderhoudsvrije 2300Watt Inductiemotor, een pompvermogen van 450Ltr, 27Kw diesel verwarmingsketel, 8mtr slang, zeep reservoir en PRO spuitpistool met M22 spuitlans .
Geschikt voor zware schoonmaakwerkzaamheden en grote oppervlakken. Ideaal voor het reinigen van auto's, bussen, caravans, vuile gevels, stoepen, voegen etc. De warmwaterreiniger HH2400 kan worden gebruikt met water tot 90°C, verspuit 450 liter water per uur. Wordt geleverd met een 8 meter hogedrukslang die maximaal tot 16Mtr verlengt kan worden. De warmwaterreiniger is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de grote wielen.  Dit product is uitgerust met een onderhoudsvrije inductiemotor, die daardoor een veel langere levensduur heeft en intensiever belast kan worden. De pompmotor werkt op 230Volt wat overal beschikbaar is. De dieselmotor verwarmt eventueel het water als deze functie word ingeschakeld,  wat verspoten word tot een maximale temperatuur van 90 graden, die NIET instelbaar is.
De druk wordt eenvoudig ingesteld, door de afstand van de spuitlans dichterbij of verderweg van het oppervlak te bewegen.

Let op! Zorg er ten alle tijde voor dat de brandstofpomp niet droogloopt doordat er geen of teweinig diesel in de tank zit.
Wanneer u stopt met verwarmt spuiten, zorg ervoor dat er minimaal 30 seconden met koud water het systeem wordt doorgespoten om kans op legionella besmetting te voorkomen. Houd lichaamsdelen uit de buurt van de spuitstraal om letsel te voorkomen.Plaats geen afdekmateriaal over de hogedrukreiniger, dit kan brand veroorzaken of een oververhitte motor. Sla het product vorstvrij op om schade door bevriezing te voorkomen.

Onderhoudsadvies:
Iedere 40 uur dient de boilerketel gereinigt te worden van de roetaanslag. Tevens dient dan het brandstoffilter vervangen te worden. Controleer bij ieder gebruik de slang op vouwen en beschadigingen, vervang deze indien nodig.

Artikelnummer: HH2400
Motor vermogen: 2300Watt
Max. werkdruk: 145Bar
Maximale slanglengte: 16 Meter
Waterverbruik: 7,5 liter per minuut
Brandstof: diesel
Materiaal behuizing:

Kunststof

Toerental: 2800 p/m
Water temperatuur: max. 40 in, max. 80 uit/out °C
Brander capaciteit: 27 kW/h
Brandstofverbruik: 2 liter per uur
Inhoud brandstoftank: 4 liter
Gewicht: 43 kg
Afmetingen: 63 x 43 x 73cm
Inclusief: total stop en schuimlans
Type motor: inductiemotor onderhoudsvrij
Materiaal pomphuis: aluminium
HH2400
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel