ECO Gereedschapzuiger 1400Watt - 20 liter incl extra fijnstoffilter HEPA

  • Beschrijving
  • Specificaties

1400 Watt krachtige hobby gereedschapzuiger met een 20Ltr tank voor het afzuigen van hout en normaal stof.
 Het apparaat is uitgerust met een combizuigmond, die het mogelijk maakt om zowel vaste stoffen als vloeistoffen op te zuigen. Wat deze nat-droog-zuiger zo uniek maakt, is dat hij is voorzien van een stopcontact om gereedschap aan te sluiten.
Zo kun je hem als afzuiger aansluiten op je elektrische gereedschap.
De motor is voorzien van een filter, die voorkomt dat het opgezogen stof in de motor terechtkomt. Wanneer je vloeistof gaat opzuigen, moet je dit filter verwijderen. Voor het opzuigen van water is deze industriĆ«le stofzuiger voorzien van een vlotter, die overstroming voorkomt. In de handleiding vind je meer informatie over het plaatsen en verwijderen van de filter.
Wanneer je merkt dat de zuigkracht van deze Eurom alleszuiger afneemt, kun je het filterreinigingssysteem gebruiken om de filter schoon te maken. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kun je de filter voorzichtig met warm water schoonmaken. De zuiger  beschikt over een krachtige motor van 1400 watt, waarmee het apparaat een luchtstroom van 30 liter per seconde haalt. Met het snoer van 5 meter lang en de 2,6 meter lange zuigbuis heb je een uitstekend bereik. De zuiger is voorzien van een telescopische zuigbuis, die gemakkelijk op de juiste lengte kan worden afgesteld. 

Bij de zuiger krijg je een complete set accessoires, die hem extra veelzijdig in gebruik maken. Naast de universele vloerborstel krijg je een handige kierenzuigmond voor smalle, moeilijk bereikbare plekjes en een borstelmondstuk voor kwetsbare oppervlakken. De vloerborstel kan voor zowel droog als nat vuil gebruikt worden

LET OP!! Deze zuiger is niet geschikt voor het zuigen van steen (kwartsstof) of gipsstof en om gebruikt te worden voor bronafzuiging van een sleuvenfrees of dozenboormachine.
Voor het zuigen van steenstof(kwartsstof) dient u een sterkere zuiger te hebben zoals de STARMIX zuigers.

Artikelnummer: FEFORCE1420S
Vermogen: 1400Watt
Aansluitspanning: 230V / 50Hz
Ketelinhoud: 20 liter
Onderdruk: 180 mBar
Luchtverplaasting: 30 liter / p sec
Geluid: 78 dBa
Elektrokabel: 5 meter
Diameter slang: 32mm
Zuigbuis: max. 78,5cm (telescoop)
Zuigslang: 2,6 meter
Afmeting: 42 x 36 x 56cm
Gewicht: 6kg
Extra details: filterreinigingssysteem, combi-zuigmond, kierenzuiger, borstelmondstuk, extra fijnstoffilter HEPA
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten