Beton trilnaald 600Watt + 1,80 meter x 30mm slang

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties
Lichte betontrilnaald met een vermogen van 600Watt, voor het verwijderen van luchtbellen en ingesloten lucht uit het pas gestorte beton of cement. Door de lichte motor en dunne naald is dit de ideale trilnaald wanneer er kleine objecten moeten worden ontlucht in combinatie met een aggregaat. Voorzien van een zijhandgreep om het zware werk te verlichten. De motor produceert 14.000 vibraties en 20.000 toeren per minuut. Gemakkelijk in gebruik en goed uitgebalanceerd. Te gebruiken door de betonbewerker, tegelzetter en aannemer. Op de motor zit 1 jaar garantie op fabrieksfouten. De trilnaald echter is een slijtbaar product waar geen garantie op zit.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Gebruik de naald zoveel mogelijk in een lijnrechte positie. Word de naald telang in een gebogen positie gebruikt, dan zal de aandrijfveer teveel hitte ontwikkelen waardoor deze uiteindelijk breekt. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

De naald is een slijtbaar onderdeel wat vervangen dient te worden als deze versleten is
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: FESP600/2
Vermogen motor: 600Watt
Snelheid onbelast: 20000 t/ min
Vibratie snelheid: 14000 b/ min
Lengte slang: 1.80 meter
Diameter slang: 30mm
Slang aansluiting: M40
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel