Sponge Diamant Floorpads

Speciale diamant vloerpads te gebruiken onder een 1 schijfs vloeren boenmachine zoals een "Woodboy" om in combinatie met alleen water op een zeer eenvoudige manier natuursteen, betonnen en granieten vloeren goedkoop te onderhouden of opnieuw te polijsten. Deze schijven zijn zeer gebruiksvriendelijk, en kunnen worden gebruikt door professionele gebruikers of de doe het zelver die zijn eigen natuursteen vloer wilt renoveren.

Met deze pads verwijdert u krassen, vlekken en doffe plekken uit uw natuursteen vloer zonder het gebruik van chemische middelen. De ideale manier om marmeren, lichte granieten, terrazzo, granito, vinyl en linolium vloeren te renoveren tot aan polijsten. U gebruikt de floorpads "blauw", "geel" en als laatste "groen" om uw vloer goedkoop en duurzaam op te knappen. Voor het grondig reinigen van een versleten of met beschermende middelen behandelde vloer, dient u te beginnen met de floorpad "rood".

Klik op de onderstaande link voor een demonstratie video:
http://www.youtube.com/watch?v=R6liR3DU6Fo

"Rood" = grof
"Blauw" = medium
"Geel" = fijn
"Groen" = extra fijn

De benodigde 1 schijfs vloeren boenmachines zijn eenvoudig te huur bij iedere verhuurcentra of u kan er 1 bij ons voordelig aanschaffen. Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal altijd minder zijn. Deze set is niet geschikt voor donkere granieten.

Heeft u geen ervaring met onderstaande producten, laat u dan altijd telefonisch adviseren door ons voor gebruik. Lees voor gebruik de eventuele handleiding, en maak altijd een proefstuk