België

Hier vind u een aantal meest gestelde vragen omtrent levering in België.

Verzendkosten naar België

De website berekent voor iedere bestelling zelf de verzendkosten uit bij iedere wijze van betaling wanneer u deze mogelijkheid kiest in het kopje 'winkelmandje'.
Bij het versturen van houders onder druk naar België, word er mogelijk een betalingstoeslag berekent. De verzendkosten naar België voor pakketten tot 25kg die houders onder druk bevatten is € 29.50,- excl btw.
Mocht de website lagere verzendkosten berekenen bij een zending van houders onder druk, dan krijgt u van ons een extra nota die het verzend bedrag aanvult tot € 29.50,- excl. btw
Houders onder druk zoals brandbare gassen, zuurstof, helium etc. vallen onder ADR gevaarlijke goederen transport. Dit vereist helaas een toeslag om deze volgens de regels te mogen verzenden.
Hoe lang duurt het voordat ik een bestelling in België ontvang?

Op iedere gewenste plaats in België komen bestellingen na ontvangst van betaling binnen 1 tot 3 werkdagen aan. Wij versturen uw bestelling met pakket dienst DHL, DPD of Transmission. Het is belangrijk dat u een afleveradres opgeeft waarvan u zeker weet dat er iemand aanwezig is, om uw bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

Ik heb een Belgisch BTW nummer, kan ik dan belastingvrij kopen?

Indien u een geldig Belgisch BTW nummer heeft, dan kunt u belastingvrij bij ons kopen indien wij de goederen naar u toesturen naar een adres in België. BTW vrij bestellen kunt u doen door bij het verzend en BTW overzicht het vakje aan te vinken "ik kom voor belastingsvrijwaring in aanmerking". Op deze manier word direct de BTW verrekent en krijgt u een orderbevestiging met het juiste factuurbedrag zonder de BTW naar uw opgegeven e-mailadres toegezonden.

* Uw BTW nummer wordt altijd door ons gecontroleerd bij de Nederlandse Belastingdienst.

Let op!
Maakt u geen gebruik van de mogelijkheid op onze website voor BTW vrijwaring en betaald u de bestelling inclusief BTW, dan is het enkel mogelijk om dit uit service kosteloos van ons gecorrigeerd te krijgen als wij in de maand van de faktuur nog geen BTW aangifte hebben gedaan aan de belastingdienst. Valt de BTW correctie buiten de maand waarin gefactureerd is, dan moeten wij de administratie kosten van € 29.95 excl. btw doorberekenen die gemaakt worden door onze accountant.
Goederen die worden afgehaald bij ons magazijn in Nederland, kunnen niet belastingvrij worden gekocht.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

U kunt uw betaling overmaken per bank aan de hand van onze bankgegevens die u aantreft in het kopje ``contact``.
Bij betaling vooraf per bank zal u bank vragen om ons IBAN en BIC nummer (Let op! Gebruik hierbij geen hoofdletters) Deze kunt u vinden op onze contact pagina en op de order bevestiging die u na uw bestelling toegezonden krijgt naar het door u opgegeven e-mailadres. Betalingen vanuit België komen gemiddeld 1-2 dagen later op onze bankrekening. Indien wij uw betaling voor 3 uur 's middags ontvangen dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Dit betekent dat u pakket maximaal tussen de 1 en 3 werkdagen geleverd wordt.

* Aangezien betalingen vanuit het buitenland ingetrokken kunnen worden werken wij niet met betalingsbewijzen.

Let op! Bij uw overschrijving wordt gevraagd of de overboekingskosten gedeeld worden tussen de verzender en ontvanger, hier zal u bij de overschrijving moeten aangeven dat u de overboekingskosten betaald. Wanneer wij niet het gehele bestellings bedrag hebben ontvangen kunnen wij de goederen niet uitleveren.

Gemiddeld zal het verzenden van uw bestelling 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. Voor vragen kunt u altijd bellen met de klantenservice 0032 (0) 9277 9378.