België

Hier vind u een aantal meest gestelde vragen omtrent levering in België.

Verzendkosten naar België
De website berekent voor iedere bestelling zelf de verzendkosten uit bij iedere wijze van betaling wanneer u deze mogelijkheid kiest in het kopje 'winkelmandje'.

Bij het versturen van houders onder druk naar België, word er mogelijk een betalingstoeslag berekent. De verzendkosten naar België voor pakketten tot 30kg die houders onder druk bevatten is € 19,- excl btw.
Mocht de website lagere verzendkosten berekenen bij een zending van houders onder druk, dan krijgt u van ons een extra nota die het verzend bedrag aanvult tot € 19,- excl. btw
Houders onder druk zoals brandbare gassen, zuurstof, helium etc. vallen onder ADR gevaarlijke goederen transport. Dit vereist helaas een toeslag om deze volgens de regels te mogen verzenden.

Hoe lang duurt het voordat ik een bestelling in België ontvang?
Op iedere gewenste plaats in België komen bestellingen na ontvangst van betaling binnen 1 tot 3 werkdagen aan. Wij versturen uw bestelling met pakket dienst DHL, DPD of Transmission. Het is belangrijk dat u een afleveradres opgeeft waarvan u zeker weet dat er iemand aanwezig is, om uw bestelling in ontvangst te kunnen nemen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
U kunt uw betaling overmaken per bank.

Betaling gegevens 
Bank België: KBC Bank
Ter name van: Alduro Trading BV
Rekeningnummer: BE81731023052124
IBAN: BE81731023052124                                                                                                                                                                    
BIC (swift): KREDBEBB
Plaats: Lelystad
Land: België

Wilt u betalen a contant bij levering? Dan moet u kiezen in het afrekenmenu voor "Bezorgen onder rembours".

Kan ik bij u onder rembours kopen?
Ja, tot een bedrag van € 1500,- kunt u bij ons onder rembours bestellen. De betaling kan alleen contant worden verricht aan de afleverbode. Let op! Wij accepteren geen cheques.

Bij betaling vooraf per bank zal u bank vragen om ons IBAN en BIC nummer (Let op! Gebruik hierbij geen hoofdletters) Deze kunt u vinden op onze contact pagina en op de order bevestiging die u na uw bestelling toegezonden krijgt naar het door u opgegeven e-mailadres. Betalingen vanuit België komen gemiddeld 1-2 dagen later op onze bankrekening. Indien wij uw betaling voor 3 uur 's middags ontvangen dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Dit betekent dat u pakket maximaal tussen de 1 en 3 werkdagen geleverd wordt.
* Aangezien betalingen vanuit het buitenland ingetrokken kunnen worden werken wij niet met betalingsbewijzen.

Let op! Bij uw overschrijving wordt gevraagd of de overboekingskosten gedeeld worden tussen de verzender en ontvanger, hier zal u bij de overschrijving moeten aangeven dat u de overboekingskosten betaald. Wanneer wij niet het gehele bestellings bedrag hebben ontvangen kunnen wij de goederen niet uitleveren.

Ik heb een Belgisch BTW nummer, kan ik dan belastingvrij kopen?
Indien u een geldig Belgisch BTW nummer heeft, dan kunt u belastingvrij bij ons kopen indien wij de goederen naar u toesturen naar een adres in België. BTW vrij bestellen kunt u doen door bij het verzend en BTW overzicht het vakje aan te vinken "ik kom voor belastingsvrijwaring in aanmerking". Op deze manier word direct de BTW verrekent en krijgt u een orderbevestiging met het juiste factuurbedrag zonder de BTW naar uw opgegeven e-mailadres toegezonden.
* Uw BTW nummer wordt altijd door ons gecontroleerd bij de Nederlandse Belastingdienst.

Let op! Maakt u geen gebruik van de mogelijkheid op onze website voor belastingsvrijwaring en betaald u de bestelling inclusief de BTW, dan is er geen mogelijkheid om later de betaalde BTW terug betaald te krijgen van ons. Let ook op! De goederen die bij ons in het magazijn / showroom in Nederland worden afgehaald kunnen niet belastingvrij worden gekocht.

Gemiddeld zal het verzenden van uw bestelling 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. Voor vragen kunt u altijd bellen met de klantenservice 0032 (0) 9277 9378.