Werkstelten

Professionele werkstelten die het mogelijk maken om onafhankelijk op geringe hoogte te werken, met een optimale bewegingsvrijheid. Een steiger of trap met ongunstige reikwijdten is door deze uitvinding overbodig. Het werken op stelten blijkt gunstiger voor rug- en schouderbelasting in vergelijking met het werken op een trapje of kamersteiger (bron: Arbouw). Het is van belang dat u bij werkzaamheden met stelten in het algemeen beschikt over een stabele ondergrond en geen kracht hoeft te leveren zoals duwen, trekken en tillen aan een steiger of trap.

Deze veilige stelten besparen tijd en energie om efficiƫnt werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan het vervangen van systeemplafonds, elektricienswerkzaamheden, stucwerkzaamheden, behangen, bepaalde hoveniers werkzaamheden, schilderen en natuurlijk voor het theater en de entertainment branche etc. De stelten zijn erg populair in Japan, diverse Europese landen, natuurlijk de USA en steeds meer in Nederland en Belgiƫ.

De lichtgewicht werkstelten hebben een goed uitgebalanceerde stabiliteit met een flexibel veringssysteem. De bevestigingsbeugels die vlak onder de knie worden bevestigd zorgen ervoor dat de stelten aanvoelen als een verlengde van uw eigen benen. De sterke rubber-nylon anti-slip zolen zijn stevig maag ook flexibel. Kortom na enige oefening loopt iedereen hiermee weg. De stelten passen bij iedere schoenmaat. Het maximale gewicht is 102 kg en er zijn verschillende hoogtes verkrijgbaar. De hoogte is gemakkelijk te verstellen door middel van hoogwaardige vleugelmoeren. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: magnesium of aluminium. Het verschil is dat de magnesium stelten lichter zijn dan aluminium stelten.

 

Small - Aluminium stelten 38 - 58cm

 

Medium - Aluminium stelten 46 - 76cm

 

Large - Aluminium stelten 61 - 102cm ``uitverkocht tot 01-06-2023``

 

Extra Large - Aluminium stelten 121 - 163cm

 

Small - Magnesium stelten 38 - 58cm

 

Medium - Magnesium stelten 46 - 76cm

 

Large - Magnesium stelten 61 - 102cm

 

2 Kuitsteunen t.b.v. stelten

 

1 kuitsteun t.b.v. stelten

 

4 geleidesteunen t.b.v. hoogte verstelling stelten

 

Moerenset voor de aluminium & magnesium stelten

 

1 Hielsteun voor de aluminium & magensium stelten

 

1 Stelsleutel 11mm voor de aluminium & magenesium stelten

 

2 Stuks Stelsleutel 11mm voor de aluminium & magenesium stelten

 

Verenset voor de aluminium & magnesium stelten - 2 veren

 

2 complete zolen voor de magnesium & aluminium stelten

 

1 complete zool voor de FeramoTools magnesium & aluminium stelten

 

2 kuitbanden voor 2 stelten, magnesium & aluminium

 

4 voetbanden voor de magnesium & aluminium stelten

 

2 voetbanden voor de magnesium & aluminium stelten