Compacte voet Diamantboormachine boorstatief SPAS1001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Aluminium boorstandaard met een kleine compacte voetplaat. Voor alle diamant boormachines met een hals aansluiting van 60mm. Het statief fixeer je met een ankerset aan de betonnen vloer. De Boormachine monteer je in de nekaansluiting, waardoor je zeer precies en stabiel een gat kan boren met diamantboren. De boorstandaard beschikt over een tandwielheugel, waardoor je geleidelijk de machine naar beneden kan bewegen met de draaihendel.


Let op! Gebruik ten alle tijde een slagankerset om het statief stevig te verankeren aan de vloer of wand, om zodoende het statief stabiel af te stellen met de vier hoekbouten. Hierdoor voorkomt u schade aan de boormachine, diamantboren, het statief of lichamelijk letsel.


Let op! Gebruik ten alle tijde een slagankerset
om het statief stevig te verankeren aan de vloer of betonnen wand, om zodoende het statief stevig en stabiel af te stellen met de vier hoekbouten. Door het statief te verankeren voorkomt u lichaamlijk letsel en schade aan de lagers, keerringen, motor, tandwielen, diamantboren, het statief etc.

Gebruik kwalitatieve diamantboren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te boren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine.
Lees voor gebruik goed de handleiding door. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk:

SPERO

Artikelnummer:

SPAS1001

Boorhals aansluiting: 60mm
Boor capaciteit: max. 160mm
Max. boor lengte: 450mm
Niet kantelbaar 17cm x 22cm
Afmeting voetplaat: 17cm x 22cm
Totale hoogte: 80cm
Materiaal: Aluminium
SPERO
SPAS1001
Nu slechts
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten