18 inch 1800Watt Natuursteen DELUXE schuur & slijpmachine, watertank & 2 x extra gewicht SP6001

SP6001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 1800Watt SPERO SP6001 is een extra zware 18" inch beton natuursteen slijp en schuurmachine, uitgerust met een extra zware motorbehuizing, twee gewichten a 10Kg per stuk, robuuste steel en bedieningshendels. Dit is een multifunctionele machine met de mogelijkheid om alle soorten houders en schijven op te monteren, zoals een noppenhouder, harde boenborstel, zachte tapijtborstel, een klittenbandhouder voor polijstpads, schuurpapier, invoegplaat, diamant komschijvenplaat etc. De steel van de machine is extra robuust uitgevoerd met een spellingvrije hendelsluiting. Tevens is de beugel van de bediening met rubber gecoat voor een duurzame afwerking.  Met deze multifunctionele machine kan u met de juiste houder, borstel of pads: boenen, schrobben, polijsten, schuren, reinigen etc..
Compleet geleverd met watertank, 2 x gewicht, noppenpadhouder, zachte borstel, 3 reinigingspads 18`` 1 x wit, rood & zwart.

Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.


De machine word geleverd met een extra gewicht van 19 kg wat bovenop het schijfhuis te leggen is, zodat u meer druk op het oppervlak kan uitoefenen tijdens het schuren en slijpen. De machine is uitgerust met een onderhoudsvrije inductiemotor met directe overbrenging wat garant staat voor een lange levensduur.

Standaard is de machine voorzien van een watertank, harde boenborstel en een noppen padhouder voor 16,17 & 18 inch boen en polijstschijven.  Tevens is de machine uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis. Te gebruiken met 16,17 & 18 inch houders en pads.
Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.
Merk:

SPERO

Artikelnummer: SP6001
Vermogen: 1800Watt - 230Volt
Geluidsniveau: 62 dB
Rotatiesnelheid: 175 t/ min
Kabellengte: 12 meter
Gewicht: 49 kg
Extra gewicht: 1 x 19 kg
Schijfdiameter: 18 inch (45.5cm)
Opbouw: aluminium cq kunststof basis
Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig
Inclusief: boenmachine, watertank, 2 x 10Kg extra gewicht, Zachte borstel, 2 x gewicht, noppen padhouder en 1x dikke zwart, rode en witte 18 inch reinigingspad
Gerelateerde Producten