GROEN 650mm x 1000 stuks snelstropper cq drillbinders geplastificeerd

SPVM05650GR
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

400mm SPERO Groen Geplastificeerde & gegalvaniseerde Drillbinders of ook wel Snelstroppers genoemd. Toepasbaar voor het bevestiging van bijvoorbeeld vloerverwarming, cv of elektrabuis aan een bouwstaalnet met een drillbinder apparaat. De dikte van de draad is 1.6mm

Ook kan je zakken met materiaal eenvoudig en snel dichtknopen met de drillbinders. De snelstroppers zijn multifunctioneel en geschikt om snel materialen aan elkaar te monteren. De drillbinder cq snelstropper is aan beide zijden voorzien van een oogje. Hiermee kan met behulp van het drillbinder apparaat zeer snel materialen monteren of koppelen.
De SPERO drilbinders zijn in de kleur Groen  geplastificeerd met een gegalvaniseerde binnenkern, waardoor ze optimaal beschermt zijn tegen roestvorming en tevens geschikt zijn voor vloerverwarming onder natuursteen vloeren of buiten gebruik.
Ze worden geleverdt op een rol van 1000 stuks. Het gemiddelde verbruik bij het bevestigen van vloerverwarming buizen op bouwstaal is 3 à 4 stuks per meter buis.
Met behulp van het drilbind-apparaat ontstaat een supersnelle bevestigingsmethode
.

Artikelnummer: SPVM05650GR
Lengte: 650mm
Aantal: 1000 stuks
Geplastificeerd: Groen PVC
Kernbehandeling: Gegalvaniseerd
Dikte draad: 1.6mm
Gerelateerde Producten