42Ltr/min - 180Watt - 1 traps vacuümpomp - Max: 0,05Bar - Open Pompsysteem

  • Beschrijving
  • Specificaties

1 Traps vacuümpomp met een open systeem, vermogen van 180Watt en een capaciteit van 42 liter per minuut.•Deze vacuumpomp wordt gebruikt voor korte toepassingen met een gemiddelde tijdsduur van 15 minuten per keer in de modelbouw, airco branch, kunststof en composiet verwerking, mallenbouw, ontgassen van gietharsen etc.

•Het geluidsniveau is 55 dB en deze pomp beschikt over een aansluiting van 1/4" flare. Wanneer dit Open systeem model vacuumpomp te lang gebruikt word achter elkaar, zal de olie verdampen en dient deze aangevuld te worden.

•De maximale vacuumdruk is 0.05bar

•Olie kan eenvoudig worden bijgevuld en wordt standaard bijgeleverd.

Moet een vacuümpomp langere tijd dan 5 minuten aanstaan, dan dient er gebruik gemaakt worden van de vacuümpompen met een onderdruk tank en een gesloten systeem.

LET OP!

Het zwarte dopje aan de voorzijde bovenop de vacuumpomp dient ten alle tijde verwijdert te worden bij gebruik, zodat de oliedampen bij oververhitting kunnen ontsnappen. Na gebruik dient het zwarte dopje weer terug geplaatst te worden.Zorg dat het oliepeil op niveau blijft en vul deze indien nodig bij. Staat de pomp aan zonder olie, dan zal de pomp een vastloper krijgen en beschadigen. Zorg er tevens voor dat er geen vloeistoffen in het systeem worden opgezogen die de pomp kunnen beschadigen.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPV115
Vermogen: 180Watt - 1/4 PK
Capaciteit: 42 liter p/min
Max. vacuumdruk:

0.05bar

Olie vulling: 220ml
Aansluiting: 1/4" Flare
Afmetingen: 273 x 110 x 207mm
Gewicht:

5.2kg

Exclusief: drukmeter
SPV115
Nu slechts
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten