SPERO gereedschapszuiger 1400Watt - 25 liter - M-klasse + Stangenset

GZ25KL
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De compacte 25Ltr SPERO 1400Watt gereedschapszuiger is een M-klasse gecertificeerde water & stofzuiger. Dit model gereedschapszuiger beschikt over een zeer efficiënt filterklopsysteem en twee HEPA filters voor een optimale filtering. De zuiger maakt tevens gebruik van kwalitatieve vliesstofzakken waardoor hij goedgekeurd is om alle soorten materialen te zuigen zoals Kwarts, steen & houtstof, gips, zand, fijn stof etc... Tevens is de zuiger toepasbaar als waterzuiger. Deze stof en waterzuiger is de ideale zuiger voor beton & gips plafond & wandschuurmachines, sleuvenfrees, betonboormachines, natuursteen, granito, terrazzo en betonslijpbedrijven. Wanneer u een stofzuiger zoekt voor het schuren van gips, boren in steen, dan is dit een perfecte compacte zuiger. De SPERO stofzuiger is anti-statisch uitgevoerd, zodat u geen last van statische elektriciteit vorming wat  andere merken stofzuiger kapotmaakt bij het zuigen van steen en gipsstof. Hij wordt compleet geleverd met een stangenset voor stof en water.

 

Let op! Controleer en vervang zo nodig de filters of stofzakken op tijd. Schade aan de motor wat te wijten is aan het niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud valt niet onder enige garantie.

Uitgerust met:
- volume meldingslamp
- watersensor met afschakeling
- soft start
- naloop elektronica
- inschakel automaat
- stopcontact
Type:

SPERO GZ25

Vermogen: 1400Watt
Inhoud: 25 liter, kunststof ketel
Systeem: automatische elektronische impuls (klop) filterreiniging systeem
Luchtstroom: 64 L/S
Onderdruk: 248 Mbar
Lengte stroomkabel: 8 meter
Geschikt voor: nat en droog gebruik
Inclusief: 5 meter slang (35mm doorsnede), stangeset met 1xwaterzuigmond & 1x stofzuigmond, 1 gummi verloopstuk trapsgewijs, 2x HEPA filter cassette, 1 x vliesstofzak
Gerelateerde Producten