Muurfrees met hardmetalen wormwiel MF2001 - Incl. Freeswiel 25mm

MF2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

SPERO freesmachine van hoge kwaliteit voor het frezen van sleuven in combinatie met stofafzuiging in muren om leidingen weg te werken. Deze muurfrees is enkel geschikt voor zachte materialen en werkt met een wormwiel die de volledige sleuf leegmaakt, zodat direct de leiding in de sleuf te verwerken is. Dit product is geschikt voor zachte materialen zoals onder anderen Ytong, gibo, bakstenen, poriso blokken etc.

Let op! niet geschikt voor harde materialen zoals beton, kalkzandsteen en betonsteen.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Het te gebruiken freeswiel dient regelmatig geslepen of vervangen te worden. Wordt er te lang met een bot freeswiel gefreesd, dan zal de machine overbelast raken. Schade door overbelasting valt buiten de garantie.

Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: MF2001
Vermogen: 1100Watt
Voltage: 230Volt
Toerental: 2000 t/ min
Max. sleuf diepte: 20 - 30mm
Max. sleuf breedte: 20 - 30mm
Inclusief: kunststof systainer, stofafzuiging aansluiting, 1 hardmetalen freeswiel 25mm, sleuvenfrees en een sleutelset
Gerelateerde Producten