Medium - Aluminium stelten 46 - 76cm

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Goudkleurige aluminium stelten in de maat medium met een gewicht van 3.2Kg per stuk. Gemakkelijk in hoogte te verstellen van 45 tot 76cm.

Lichtgewicht stelten met een goed uitgebalanceerde stabiliteit en een flexibel veringsysteem. Na enige oefening kan iedereen met de stelten lopen. De werkstelten zijn geschikt voor iedere schoenmaat en het maximale totaal te belasten gewicht is 102kg. Tevens is de hoogte van de bouwstelten gemakkelijk te verstellen door middel van vleugelmoeren in de staanders. Stelten zijn veelzijdig toe te passen in vele situaties. Dit is het ideale gereedschap om eenvoudig werkzaamheden uit te voeren aan plafonds, wanden, heggen schuttingen die normaal met een trap uitgevoerd worden. Te gebruiken door de schilder, hovenier, timmerman, installateur, toneelgroep etc.

De aluminium stelten zijn zwaarder, dan dezelfde stelten in de magnesium uitvoering.

 

Voorzien van CE Conformiteitsverklaring voor veilig gebruik in de EU.

LET OP!!
Het retourrecht voor consumenten is enkel van toepassing wanneer de stelten ongebruikt zijn, in de originele verpakking terug gestuurt worden, niet op gelopen is, niet in elkaar gezet zijn, schoon en onbeschadigd zijn.
Wanneer wij een retour ontvangen en na inspectie blijkt er niet te zijn voldaan aan bovenstaande voorwaarden, dan worden er kosten in rekening gebracht van € 14.95 excl. btw om de stelten weer terug te sturen naar de klant.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: ALST-M
Kleur: goud
Verstelbaar: van 45 tot 76cm
Gewicht: 6,5 kg
CE Norm: CE Goedkeuring volgens norm: EN 2037:1994
feramotools
ALST-M
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!