Aluminium kantelbaar Diamantboormachine boorstatief met wielen SPAS9001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Aluminium boorstandaard voor een diamantboormachine met een compacte voetplaat, een machine snelsluiting en de mogelijkheid om te kantelen zodat in een hoek geboord kan worden. Het model de spas9001 is geschikt voor alle diamant kernboormachines met een hals aansluiting van 60mm. De halsaansluiting is eenvoudig te ontkoppelen van het statief door middel van de snelsluiting, zodat eerste het statief kan worden gemonteerd en daarna de boormotor met de halsaansluiting in de snelsluiting te plaatsen is. Eventuele verloop ringen voor een kleinere aansluiting vind u onderaan de pagina. Te gebruiken voor diamantboren met een maximale diameter van 160mm.

Let op! Gebruik ten alle tijde een slagankerset om het statief stevig te verankeren aan de vloer of betonnen wand, om zodoende het statief stevig en stabiel af te stellen met de vier hoekbouten. Door het statief te verankeren voorkomt u lichaamlijk letsel en schade aan de lagers, keerringen, motor, tandwielen, diamantboren, het statief etc.

Gebruik kwalitatieve diamantboren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te boren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine. Lees voor gebruik goed de handleiding door. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Merk:

SPERO

Artikelnummer: SPAS9001
Max. kantelbaar: 45°C
Max. boor diameter: bij 90°C - 160mm
Max. boor diameter: bij 45°C - 160mm
Max. boor lengte: 750mm
Hals aansluiting: 60mm
Totale hoogte: 95 cm
Afmeting voetplaat: 38cm x 30cm
Materiaal: Aluminium
Excl: Centreerpal (onderdeelnr:22.23.24), Slagankerset, sleutels, klemstatief bout.
SPAS9001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten