1200Watt Satineer drum & bandschuurmachine SM1001 ``uitverkocht``

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Satineermachine met een vermogen van 1200Watt vermogen en een elektronische snelheid stabilisator met softstart voor de veeleisende continue gebruiker. Voor het bewerken van oneffen en ronde oppervlakte zoals; railingen, buizen of plaatmateriaal. Tevens toepasbaar voor het satineren, polijsten, borstelen, bramen, schuren en ontroesten, op materialen als hout, RVS, metaal en kunststof. De opblaasbare gummi-luchtrol past zich op elk gewenst oppervlak aan. Uitgerust met softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging.

De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een expoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve schuurvellen die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit schuurvellen overbelasten de machine.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Gebruik altijd een stofzuiger met een filterklop systeem als u dit product gebruikt.
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: SM1001
Vermogen: 1200Watt
Oppervlakte snelheid: 3 - 12 m/ sec
Toerental: regelbaar 1600 - 2650 t/ min
Max. rol diameter: 100mm
Max. rol breedte: 100mm
Asaansluiting: 19 x 100mm
Gewicht: 3.2 kg
Inclusief: kunststof systainer, 1 oppervlakte behandelingsband, kunststof rol, oppompbare schuurrol voor schuurpapier, pompje, 1x schuurband #60 (100 x 100mm) 1x schuurband #100 (100 x 100mm) 1x schuurband #180 (100 x 100mm) 1x schuurrol oppervlakte behandeling (100 x 100mm)
SM1001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen