5kg SDS-PLUS Boor & breekhamer BHT1001 - 9 Joule

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

1020Watt - 9 Joule SDS-plus boorhamer. De SPERO BHT1001 SDS-plus boorhamer is de ideale machine om gaten te boren in beton, steen, tegels etc. Deze machine heeft twee functies, een beitelfunctie en een klopboorstand voor het gebruik met SDS-plus boren. Deze 1020Watt sterke boorhamer met SDS-plus opname van het merk SPERO is van superieure kwaliteit en zeer krachtig. Tevens is de machine uitgevoerd met een regelbaar toerental, waardoor de slagkrach teenvoudig in te stellen is. De machine heeft een geringe aandrukkracht nodig, en geeft weinig trilling door het antivibratie handvat. Tevens is de machine uitermate geschikt voor zowel links als rechtshandigen en uitgerust met een softgrip. De SDS-plus gereedschap opname beschikt over een geïntegreerde stofbescherming, en een extra grote handgreep voor een optimale grip. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.

Lees voor gebruik goed de handleiding door. Let op! Dit is een combi boor & hakhamer, wat inhoud dat de machine in basis hoofdzakkelijk gebruikt dient te worden voor boorwerk en af en toe voor licht hakwerk. Wordt een combihamer (maakt niet uit welk merk) hoofdzakkelijk gebruikt voor hakwerk, dan slijten onderdelen zoals de packingen en asblokkering sneller. Dergelijke slijtage zijn onderhoudskosten en valt niet onder de 1 jaar garantie op fabrieksfouten. Heeft u een machine nodig hoofdzakkelijk voor hakwerk, koop dan ook een machine met enkel de hakfunctie. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe beitels en boren. Vet deze ook dagelijks in bij de opname schacht voor een optimale slagkracht. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

- Een doorgebrande motor of beschadigde lagers, is altijd veroorzaakt door overbelasting en is geen garantie.

Merk: SPERO
Artikelnummer: BHT1001
Vermogen: 1020Watt
Voltage: 230Volt
Regelbaar toerental: 300-720 t/min
Max. boordia. beton: 30mm
Slagkracht: 1 ~ 9 Joule
Slagen p/min: 1950-4100 spm
Lengte: 417mm
Hoogte: 340mm
Gewicht: 5 kg
Exclusief: de afgebeelde boor + beitel
BHT1001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!