Laskantenfrees 1800Watt LF2001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


De FeramoTools laskantenfrees LF2001 is een extra zware 1800Watt machine voor het lichte freeswerk voor het frezen van laskanten, boorgaten te verzinken en materialen te ontbramen. De freesdiepte is nauwkeurig traploos in te stellen. Dankzij het variabel instelbare toerental is deze machine niet alleen inzetbaar op normaal staal, maar ook op aluminium. Hij wordt aangedreven door een krachtige 1800 Watt motor met aanloopbegrenzing.
De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Let op! Deze machine is voor licht freeswerk. Vervang de frees messen tijdig om schade aan de machine te voorkomen.

 


Let op! Frees in lagen van maximaal 1,5mm. Zorg ervoor dat het toerental constant blijft en niet terugloopt tijdens het frezen. Gebruik ten alle tijde kwalitatieve snijmessen die scherp en geschikt zijn om het bewuste materiaal te frezen. Botte of slechte kwaliteit snijmessen overbelasten de machine. Wanneer de machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 3 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine, overbelasting of gebruik van botte snijmessen valt niet onder de fabrieksgarantie van alle gereedschap merken! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word.
Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!


Grantietermijn is 1 jaar op fabricagefouten. In de praktijk valt 99% van de schades aan machines als deze onder overbelasting of ondeskundig gebruik (in bijna alle gevallen doordat de gebruiker niet beseft dat staal frezen de machine enorm belast en dat de frezen gauw vervangen moeten worden)

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: LKF2001
Vermogen: 1800Watt
Voltage: 230Volt
Toerental: 2300 - 6500 t/ min
Max. freeshoogte: bij 45˚ - 10,6mm
Gewicht: 6,5kg
Inclusief: kunststof systainer, inbussleutel en een freeskop met snijmessen
LKF2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel