Laskantenfrees 1100Watt LF3001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Sterke laskantenfrees met een vermogen van 1100Watt voor het continue bewerken van alle soorten metalen plaatmateriaal en profielen. Dankzij de dubbele rolgeleiding freest de machine moeiteloos over het plaatmateriaal en maakt hij afgeschuinde laskanten van 0 - 25,4mm. Uitgerust met een sterke 1100Watt AC-inductiemotor, softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. Op eenvoudige wijze kunt u de freeshoek en freesdiepte variabel instellen tot maximaal 45 graden bij maximaal 16mm. Laskanten worden perfect afgewerkt waardoor nabewerking niet meer nodig is. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. Let op! Deze machine is voor licht & zwaar freeswerk en geschikt voor continue gebruik. Vervang de frees messen tijdig om schade aan de machine te voorkomen.


Let op! Frees in lagen van maximaal 1,5mm. Zorg ervoor dat het toerental constant blijft en niet terugloopt tijdens het frezen. Gebruik ten alle tijde kwalitatieve snijmessen die scherp en geschikt zijn om het bewuste materiaal te frezen. Botte of slechte kwaliteit snijmessen overbelasten de machine. Wanneer de machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 3 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine, overbelasting of gebruik van botte snijmessen valt niet onder de fabrieksgarantie van alle gereedschap merken! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word.
Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!


Grantietermijn is 1 jaar op fabricagefouten. In de praktijk valt 99% van de schades aan machines als deze onder overbelasting of ondeskundig gebruik (in bijna alle gevallen doordat de gebruiker niet beseft dat staal frezen de machine enorm belast en dat de frezen gauw vervangen moeten worden)

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: LKF3001
Vermogen: 1100Watt
Voltage: 230Volt
Toerental: 3000 t/ min
Max. freeshoogte: bij 45˚ - 16mm
Gewicht: 19 kg
Inclusief: metalen systainer, inbussleutel en een freeshouder met snijmessen
LKF3001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel