Rechte pijpen & buizen schuurmachine PS2001 1500Watt

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties


Professionele en industriële rechte buizenschuurder met een vermogen van 1500Watt en een elektronische snelheid stabilisator met softstart voor de veeleisende metaal oppervlakte bewerker. Dit model is inzetbaar voor het bewerken van de grote buisdiameters tot ø250mm en vergelijkbare ronde oppervlakte vanaf ø10mm zoals railingen. Hij slijpt lasnaden moeiteloos glad en satineert, polijst, borstelt, en ontroest tot een optimaal eindresultaat. Uitgerust met softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastings-beveiliging. 

De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.


Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve schuurvellen die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit schuurvellen overbelasten de machine.
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
Gebruik altijd een stofzuiger met een filterklop systeem als u dit product gebruikt.

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: PS2001
Vermogen: 1500Watt
Oppervlakte snelheid: 15 - 28 m/ sec
Toerental: regelbaar 2300 - 6500 t/ min
Max. band lengte: 620mm
Max. band breedte: 40mm
Gewicht: 5,3 kg
Inclusief: 1 oppervlakte behandelingsband, 1x schuurband #60 en 1x #100 en 1x #180 (40 x 620mm)
PS2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel