125mm Tegelslijper 1400Watt + stofkap & Tegel diamantschijf Max.32mm

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

125mm Professionele tegels of beton DROOG diamantslijper met een variabel toerental van 2800 ~10.000 T/min, een vermogen van 1400Watt, stofafzuigkap en een ECO tegel diamantslijpschijf voor zachte tegels. Voor het tot 32mm diep stofvrij zagen in combinatie met een M-klasse stofzuiger van tegels, natuursteen, beton icm 125mm diamant zaagbladen.  De luxe stofkap van de tegel en betonzaag is in hoogte instelbaar en transparant. De motor is uitgerust met een regelbaar toerental en softstart voor een geleidelijke acceleratie en elektronische overbelastingsbeveiliging. De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het zagen, dit zorgt voor een langere levensduur van de motor. Te gebruiken door de tegelzetter, terrazzo-, beton en natuursteenbewerker. Standaard is de printplaat van de tegelslijper ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Inclusief: 125mm Diamant ECO tegelslijpschijf, 4 meter snoer, stofkap, kunststof koffer, sleutels etc..

TIP:
Wilt u Beton of steen zagen, dan dient u onze BETON PRO 125mm diamantzaagbladen te gebruiken.
Voor het zagen van harde tegels adviseren wij de 1mm tegel pro zaagbladen
Gebruik een opscherpsteen om het diamantzaagblad regelmatig op te scherpen.

Let op!
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.
Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!  Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!

Basisregels voor gebruik:

- Laat de machine altijd draaien op zijn maximale toerental tijdens gebruik.
- Fluctueert het toerental of zingt de machine tijdens gebruik, dan betekent dit dat de machine ondeskundig wordt gebruikt en overbelast. Geef dan minder druk, laat de machine het werk doen of verwissel de polijstschijf
- Laat de machine altijd minimaal 30 seconden onbelast nakoelen als u klaar bent met polijsten.
- Gebruik altijd een geschikte M-klasse stofzuiger voorzien van een filterklopsysteem en verse filters of zakken.
- Gebruik de machine met zorg en houdt er rekening mee dat iedere machine defect kan raken als deze oververhit raakt of ondeskundig gebruikt wordt.
- Gebruik alleen top kwaliteit slijpschijven
- Zaag enkel rechte lijnen en snedes, maak nooit bochten met de machine aangezien dan het zaagblad en de motor beschadigen door de zijwaartse druk.
- Blaas regelmatig de motor schoon met perslucht.
- Controleer de koolborstels iedere 40 werkuren of deze nog minimaal 5mm lang zijn, vervang ze indien nodig.
- Vervang het vet in het tandwielhuis iedere 60 werkuren.

Merk:

SPERO

Model: SPHS1001T
Vermogen: 1400 Watt
Max. Zaagdiepte: 32mm
Toerental: Variabel 2800 ~10.000 T/min
Opname schijf: 115 & 125mm
Gewicht: 2.6 Kg
Snoerlengte: 4 meter - 2 x 1mm2
Afmetingen: 350mm x 150mm x 120mm hoog
Leveringsomvang: Machine, stofkap, 125mm ECO tegelzaagblad, zijgreep, kunststof koffer,handleiding nederlands
SPHS1001T
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!