20kg Breekhamer 1600Watt - 30mm Zeskant - BHT5001 - 55 Joule

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

1600Watt - 55 Joule 30mm Zeskant Breekhamer met een slagkracht van 1450 slagen per minuut. De SPERO BHT5001 Breekhamer is een enorm sterke machine voor het efficient hakken in beton, steen, asfalt etc. Ideaal geschikt voor het hakken van sparingen, gaten en opruimen van betonvloeren, funderingen. Deze 1600Watt sterke boorhamer met 30mm HEX zeskant opname van het merk SPERO is van superieure kwaliteit en zeer krachtig. De machine heeft een geringe aandrukkracht nodig en geeft weinig trilling door het antivibratie handvat. Tevens is de machine uitermate geschikt voor zowel links als rechtshandigen en uitgerust met een softgrip. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Word geleverd Excl. kunststof koffer en tube smeervet, 4 meter snoer

Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.
Exclusief: Beitels, koffer & Trolley.


Lees voor gebruik goed de handleiding door. Let op! Dit is een Breek &  hakhamer, wat inhoud dat de machine in basis hoofdzakkelijk gebruikt dient te worden voor zwaar hakwerk in vloeren en funderingen. Slijtage aan de bewegende constructiedelen zijn onderhoudskosten en valt niet onder de 1 jaar garantie op fabrieksfouten. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe beitels en boren. Vet deze ook dagelijks in bij de opname schagt voor een optimale slagkracht. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 30 seconden direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

- Een doorgebrande motor of beschadigde lagers, keeringen, beitelaansluiting is altijd veroorzaakt door overbelasting en is geen garantie.

Merk: SPERO
Model: BHT5001
Wattage: 1600Watt  230V~50Hrz
Slagkracht: 55 Joule
Slagen per minuut: 1450
Gewicht: 20Kg
Afmetingen: 750 x 257 x 125mm
Aansluiting beitel: 30mm Zeskant
Exclusief: Beitels & machinekoffer
Inclusief: tube vet
BHT5001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten