• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SP2001 is de compacte 13" 1 schijfs schuur, boen & schrobmachine voor de veeleisende incidentele gebruiker. Door zijn krachtige 560Watt motor en stevig gewicht is deze machine bij uitstek geschikt voor het met 190 t/ min te schuren, schrobben en/of boenen van alle soorten waterbestendige vloeren zoals linoleum, plavuizen, natuursteen, parket, epoxy-gietvloeren. Standaard voorzien van een watertank en noppen padhouder. Optioneel is er ook nog een zachte en harde borstel verkrijgbaar die onderaan de pagina te bestellen is. Uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.
Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in  onze showroom te lelystad zodat wij een gedegen instructie kunnen geven hoe de machine gebruikt dient te worden.

VB2001 Boen en schrobmachine
Brochure VB2001
Artikelnummer: SP2001
Vermogen: 560Watt - 230Volt
Geluidsniveau: 54 dB
Rotatiesnelheid: 190 t/ min
Kabellengte: 12 meter
Schijfdiameter: 13 inch (33cm)
Schijfopname: metallock (metalen snelsluiting)
Opbouw: aluminium cq kunststof basis
Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig
Gewicht: 32 kg
Inclusief: boenmachine, watertank, noppen padhouder en 1x dikke zwart, rood en wit 13 inch reinigingspad
spero
SP2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!