Complete DELUXE soldeer en brandset in koffer SDB6001

  • Beschrijving
  • Meer

Actie! van € 199,- voor € 159,95

Complete DELUXE zink en koper soldeerbrander set geschikt voor alle zachtsoldeer werkzaamheden. Uitgevoerd met twee branders waarvan 1 voorzien met een windkap en 250grams koperpunt voor zink en plaat soldeerwerkzaamheden. De andere brander is uitgevoerd met een gasdruk hendel en kan worden uitgerust met de verschillende meegeleverde branderkoppen en verlengstuk.
Tevens word er een 2mtr slang meegeleverd met drukregelaar. 
Gebruik altijd een drukregelaar op een goedgekeurde fles en afsluiter door het stoomwezen en zet deze met de juiste sleutel goed vast op de flesafsluiter.

LET OP!!
Lees en begrijp de meegeleverde handleiding.
Sluit de slang altijd met twee sleutels aan op de gasbrander, 1 sleutel op de brander en de andere sleutel op de slangaansluiting. Doet u dit niet dan draait u de branderaansluiting kapot wat geen garantie is. Houd altijd een blusapparaat paraat bij uw werkplek om brand te voorkomen. Ontkoppel de gasbus enkel als deze volledig leeg is. Houd open vuur uit de buurt van de slang en de gasfles en andere brandbare materialen om ongelukken te voorkomen. Controleer de gasslang op schade voor gebruik en vervang deze indien nodig. Laat de soldeerbout met een rustige vlam langzaam op temperatuur komen, en houd de vlam rustig tijdens gebruik. Sluit alle drukregelaars als u stopt met werken en het product opbergt.

LEVERINGSOMVANG
2 handvaten met hendel
6 branders
2 verlengstukken
2m slang etc,
Veiligheids gasklep etc.
SDB6001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel