Trilnaald 1 meter slang x 28mm M40

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Losse vervang trilnaald met een lengte van 1.0 meter slang met een M40 aansluiting, voor de 600Watt trilnaald motor van Feramotools. De trilnaald is een slijtbaar product waar geen garantie op zit.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.Let op! Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Gebruik de naald zoveel mogelijk in een lijnrechte positie. Word de naald telang in een gebogen positie gebruikt, dan zal de aandrijfveer teveel hitte ontwikkelen waardoor deze uiteindelijk breekt. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

De naald is een slijtbaar onderdeel wat vervangen dient te worden als deze versleten is
Merk: FeramoTools
Artikelnummer: FEN1,0MTR28
Lengte naald: 1 meter
Diameter naald: 28mm
Slang aansluiting: M40
FEN1,0MTR28
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel