1700Watt PRO Polijst & poetsmachine PM3001 max. 180mm

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Industriële poetsmachine van het merk  Feramotools met een vermogen van 1700Watt en een maximale padhouder opname van 180mm. Voor het het polijsten van gelakte oppervlakten en het verwijderen van krassen, kringen, oxidatie of oneffenheden. Maar ook voor het schuren van hout, kunststof en metaal.  De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf. Hologramvorming en overige ongewenste effecten worden hierdoor geminimaliseerd. Het variabele toerental kan zelfs worden benut wanneer de lock-aan functie is ingeschakeld. De grote ergonomische schakelaar zorgt samen met het regelbare toerental voor een optimale controle over de rotatiesnelheid van de machine, waardoor de lak wordt beschermd en inpoetsen zeer eenvoudig is. Te gebruiken voor de schilder, autopoetser, metaal- en oppervlakte bewerker.
Let op! Door een printfout is op het productlabe 1500Watt aangeven terwijl de wattage 1700Watt is.

Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve poetsmaterialen die geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. 
Lees voor gebruik goed de handleiding door.
Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!
Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

Merk: FeramoTools
Artikelnummer: PM3001
Vermogen: 1700Watt
Oppervlakte snelheid: 3-12 m/ sec
Toerental: regelbaar 800-2400 t/ min
Max. pad diameter: 180mm
Gewicht: 3,2 kg
Inclusief: padhouder 150mm Excl. foamen tussenpad
PM3001
excl Verzendkosten
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel