• Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Deze 1400Watt Starmix fijnstofzuiger is de beste en meest luxe gereedschapszuiger die op de markt te krijgen is. De maximale aansluitwaarde van gereedschap is 2200Watt. Deze gereedschapszuiger beschikt over polyesterfilters en een permanent filterklopsysteem wat tijdens het zuigen continue 1 van de twee filters uitklopt. Het grote voordeel hiervan is dat u continue kan doorgaan met uw werkzaamheden en u niet steeds hoeft te stoppen met werken om de zuiger handmatig op de klopfunctie te zetten om de meest optimale zuigkracht te behouden. De enige bouwstofzuiger die ook te gebruiken is zonder stofzakken, doordat er gebruik word gemaakt van duurzame polyester filters en een filterklopsysteem. De STARMIX stofzuigers zijn anti statisch uitgevoerd, zodat u geen last van statische elektriciteit vorming wat andere merken stofzuiger kapotmaakt bij het zuigen van steen en gipsstof. Geleverd inclusief 5 meter slang met 35mm doorsnede, Kunststof stangenset 1 gummi verloopstuk trapsgewijs en 2 x 4300cm2 polyester cartridge filter FKP 4300.Let op! Controleer en vervang zo nodig de filters of stofzakken op tijd. Schade aan de motor wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud valt niet onder enige garantie!
Bij frequent gebruik dienen de polyester filter cassettes minimaal iedere 6 maanden vervangen te worden.

Uitgerust met:
- volume meldingslamp
- watersensor met afschakeling
- soft start
- naloop elektronica
- inschakelautomaat
- stopcontact
- standaard stangenset
Type: STARMIX ISP ARD-1435
Vermogen: 1400Watt
Inhoud: 35 liter, kunststof ketel
Systeem: automatische elektronische impuls (klop) filterreiniging systeem die klopt tijdens het zuigen (elektronische zuigregeling)
Luchtstroom: 61 L/S
Onderdruk: 248 Mbar
Lengte stroomkabel: 8 meter
Gewicht: 15 kg
Geschikt voor: nat en droog gebruik
Inclusief: 5 meter slang (35mm doorsnede), Kunststof stangenset,1 gummi verloopstuk trapsgewijs en 2 x 4300 cm2 polyester cartridge filter FKP 4300 
011097
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten